2008. március 21., péntek

Játszótér 1.

Arany János utca
















4 megjegyzés:

Troppauer Hümér írta...

Valami mintha hiányozna.
Hol vannak a gyerekek?
Így most olyan a játszótér, mintha hirtelen kipusztult volna az emberiség.

Julis írta...

igazad van Hümér, nincsenek gyerekek a képen. dél volt, hideg és erős szél. a játszótér meg eléggé kopár, ezt is hangsúlyozza a fotó. többnyire nem is fotózok embereket, nehogy valaki problémázzon.
majd lesz ovijárat is, ott lesz sok gyerek. van vagy 5 óvoda a faluban, és még így is kevés a sok gyereknek.

Nadine írta...

Éppen ezt akartam kérdezni: járnak a játszótérre gyerekek? Nálunk a legközelebbi játszótér Tárnokon van (volt), a vasútállomás mellett, de a "gyerekeknek" sikerült annyira tönkretenni, hogy nem jár oda senki (épeszű). Kitördesték az összes facsemetét (faluvédők ültették), összetörték a padok ülőrészét, szétrúgdosták a szemeteskosarakat... soroljam? Szóval, érdekelne, hogy ahol még van mivel játszani, oda járnak anyukák-apukák-gyerekek?

Julis írta...

járnak ide gyerekek. igaz, h sivár a játszótér, nyáron hőgutát kapnak a szülők és csemetéik, mert előbb a játszótér, majd a panaszok után faültetés. de azok a fák még csenevészek. állítólag megfelel az EU-s szabványnak. kerestem a gumitéglát, de csak homokot találtam a hinta, mászóka alatt. ja és a padokat önkéntesek dobták össze, mert az se volt. anyuci ne üldögéljen, ha a gyerek játszik! milyen az már!
készül a többiről is poszt. lehetne az a címe: itt van, nesztek játszótér, ne sírjon a szátok!
ehhh :((